K E U Z E M E N U

GEITENKAAS & KNOLSELDERIJ
krokant gebakken geitenbrie / schotsen van eekhoorntjesbrood
spekcrunch / stoofpeer / creme van knolselderij en hazelnoot
OF
AMBACHTELIJK GEROOKTE ZALM
avocado / venkel / rivierkreeftstaartjes in tempura / limoencrime / pappadums
OF
PASTRAMI VAN SALLANDS VARKEN
piccalilly / amsterdamse uitjes / atjar van venkel
vadouvanmayo / kerrieschotsen

ZEEBAARSFILET
gerookte paling / diverse bereidingen van bloemkool
crumble van limoen en aardappel / schuim van aardpeer
OF
GEKONFIJTE TAMME EENDENBOUT
langzaam op lage temperatuur gegaard / creme van knolselderij en truffel
‘ broodje kroket’ van eend / specerijenjus
OF
PROCUREUR OP OOSTERSE WIJZE
zacht gegaard varkensvlees / hoisin / gember / paksoi
five spices / creme van pompoen en sinaasappel

WITTE CHOCOLADE & SINAASAPPEL
taartje van witte chocolade / ijs van grand marnier likeur
notenkletskop / chocolademousse / citrusgel
OF
 KAASPLATEAU
een assortiment van diverse buitenlandse kazen en streekkazen
van ‘de Heileuver’ in Dalmsholte / kletsenbrood / gelei van De Panhof boerderij

3 gangen € 36,50
Uiteraard tevens uit te breiden naar meer gangen.


EXTRA TE BESTELLEN
APERITIEFHAPJES € 4,75 per pers.
3 amuse verrassingen van het keukenteam voorafgaand aan het menu


AMBACHTELIJKE FRIETJES € 3,50 per bakje
met truffel- en/of wasabimayo centraal op tafel bij het hoofdgerecht


GROENTEGARNITUUR € 4,50 per bakje

van Kwekerij Eef Stel centraal op tafel bij het hoofdgerecht

Reageren is niet mogelijk