G R O E P E N

slider - belliniVerjaardagen, bruiloften, jubilea, vergaderingen, diners met uw medewerkers…

U kunt bij ons terecht voor elke gelegenheid. Ook wanneer u met een groter gezelschap wilt komen lunchen of dineren. Herberg de Witte Gans heeft binnen een maximale capaciteit van 80 à 90 gasten voor een zittend diner en ± 120 gasten voor een receptie of een standing dinner. Daarnaast beschikken we over 40 zitplaatsen op het landelijk gelegen terras.

Voor groepen vanaf 8 personen is het helaas niet mogelijk om a la carte te eten en bespreken we graag een menu met u. Zo kan de keukenbrigade u laten genieten van het 3, 4, 5 of 6 gangen ganzenmenu (€ 39,75 / € 49,50 / € 54,50 / € 64,25). Dit is een regelmatig wisselend menu van dagverse producten, dat we als verrassingsmenu kunnen serveren of van tevoren kunnen verklappen. Daarnaast bieden we ook nog het keuzemenu. Hieruit hoeven uw gasten pas op de avond zelf een keuze te maken.

Is uw gezelschap groter dan 20 personen? Dan maken we graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek. Elke partij of diner is namelijk anders en vraagt zijn eigen specifieke aandacht. Omdat u uw gasten het beste kent, spreken wij graag met u uw wensen door, zodat we ”maatwerk”  kunnen leveren. In onze presentatiemap vindt u enkele ideeën ter indicatie en wat basisinformatie.

Voor vergaderingen biedt de monumentale Lenthe School gelegen naast Herberg de Witte Gans een ideale locatie.

Graag tot ziens!

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en vindt u hier. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Reageren is niet mogelijk