K E U Z E M E N U

GEITENBRIE ‘ CAPRESE’
krokant gebakken geitenbrie / diverse tomaatjes van Eef Stel
basilicumcrème / tuinkers
OF
TARTAAR VAN MAKREEL
appel / limoen / avocado / hollandse garnalen in tempura
haringkaviaar / pappadum / limoenmayonaise
OF
CARPACCIO VECHTDAL
licht gerookt rund uit de regio / rucola / pestomayonaise
geschaafde parmezaan / pijnboompitten

ZEEBAARSFILET
ferula / groene asperge / mais / crème van rode paprika
crumble van limoen en aardappel / limoen beurre blanc saus
OF
EENDENBOUT OP OOSTERSE WIJZE
langzaam op lage temperatuur gegaard / furikake
hoisin / paksoi / taugé / crème van zwarte knoflook
OF
SALLANDS VARKEN
varkenshaas omwikkeld met wolvarkenspek / crème van vadouvan
piccalillypuree / amsterdamse ui / gele wortel / saus van groene mosterd

RABARBER & FRAMBOOS
gekonfijte rabarber / frambozensorbetijs / rabarberlikeur
hangop / witte chocolade / gel van framboos
 / kletskop
OF
 KAASPLATEAU
een assortiment van diverse buitenlandse kazen en streekkazen
van ‘de Heileuver’ in Dalmsholte / kletsenbrood / gelei van De Panhof boerderij

3 gangen € 37,00
Uiteraard tevens uit te breiden naar meer gangen.


EXTRA TE BESTELLEN
AMUSES € 6,75 per pers.
diverse verrassingen van het keukenteam voorafgaand aan het menu


AMBACHTELIJKE FRIETJES € 3,50 per bakje
met truffel- en/of wasabimayo centraal op tafel bij het hoofdgerecht


SEIZOENSALADE € 4,50 per bakje

van Kwekerij Eef Stel centraal op tafel bij het hoofdgerecht

Reageren is niet mogelijk