K E U Z E M E N U

OOSTERSE ZALM
ambachtelijk gerookte zalm / soja / gemarineerde komkommer
rivierkreeftstaartjes in tempura / bieslook / gel van atjar / soja schotsen
OF
GEBAKKEN GEITENBRIE
crumble van Sallandse rogge en hazelnoot / peer / crème van eekhoorntjesbrood
OF
CARPACCIO VECHTDAL
licht gerookt rund uit de regio / rucola / pestomayo
pijnboompitten / geschaafde parmezaan

DORADEFILET
bietenfregula / rode bietjes van Eef Stel / reductie van aceto balsamico / tempura van biet
OF
WILDZWIJNSHAAS
omwikkeld met sallands spek van wolvarken / gerookte hutspot
‘broodje kroket’ / volkorenbolletje / kroketje van hert / saliejus
OF
TAMME EENDENBOUT
langzaam op lage temperatuur gegaard / rode kool / appel
bitterballetje van eend / jus van steranijs

STOOFPEER
‘aarde’ van specerijen en zanddeeg / kaneelroomijs
kaneelhangop / gel van stoofpeer en rode wijn /
kletskop
OF
 KAASPLATEAU
een assortiment van diverse buitenlandse kazen en streekkazen
van ‘de Heileuver’ in Dalmsholte / kletsenbrood / vijgenchutney / walnoten

3 gangen € 37,00
Uiteraard tevens uit te breiden naar meer gangen.


EXTRA TE BESTELLEN
AMUSES € 6,75 per pers.
diverse verrassingen van het keukenteam voorafgaand aan het menu


AMBACHTELIJKE FRIETJES € 3,50 per bakje
met truffel- en/of wasabimayo centraal op tafel bij het hoofdgerecht


SEIZOENSALADE € 4,50 per bakje

van Kwekerij Eef Stel centraal op tafel bij het hoofdgerecht

Reageren is niet mogelijk