K E U Z E M E N U

GEITENKAAS & SALLANDS SPEK
bitterballetjes van jonge geitenkaas / appelstroop / meringues van appel
granny smith / hangop met vadouvan / krokante kerrieschotsen
OF
SUSHI VAN ZALM
gemarineerde zalm / wakame / furikake / sojareductie
gamba in kroepoek / sesamkletskoppen / wasabicreme
OF
CARPACCIO VECHTDAL
licht gerookt rund uit de regio / rucola / pestomayonaise
geschaafde parmezaan / pijnboompitten

SKREIFILET
winterkabeljauw omwikkeld met zolderspek van Slager Broekhuizen
parelgort / limoen / koriander / groene curry
crumble van limoen en aardappel / hollandaise saus
OF
GEKONFIJTE TAMME EENDENBOUT
langzaam op lage temperatuur gegaard / zoete aardappel / wortel
mais / saus van diverse specerijen / ‘ broodje kroket’ van eend
OF
PROCUREUR OP OOSTERSE WIJZE
zacht gegaard varkensvlees / hoisin / gember / paksoi
five spices / creme van pompoen en sinaasappel

TAARTJE VAN BAILEYS
bastogne / espressogel / bourbon vanille-ijs / crumble van pure chocolade
witte chocolademousse /
 yuzugel
OF
 KAASPLATEAU
een assortiment van diverse buitenlandse kazen en streekkazen
van ‘de Heileuver’ in Dalmsholte / kletsenbrood / gelei van De Panhof boerderij

3 gangen € 36,50
Uiteraard tevens uit te breiden naar meer gangen.


EXTRA TE BESTELLEN
AMUSES € 6,75 per pers.
diverse verrassingen van het keukenteam voorafgaand aan het menu


AMBACHTELIJKE FRIETJES € 3,50 per bakje
met truffel- en/of wasabimayo centraal op tafel bij het hoofdgerecht


GROENTEGARNITUUR € 4,50 per bakje

van Kwekerij Eef Stel centraal op tafel bij het hoofdgerecht

Reageren is niet mogelijk