VOORGERECHTEN


TARTAAR VAN MAKREEL
appel / limoen / avocado / hollandse garnalen in tempura
haringkaviaar / pappadum / limoenmayonaise
€ 16,50

KREEFT
knapperige salade van venkel en little gem sla/ kreeftenmayonaise / radijs
oost-indische kers / schotsen van venkel
€ 21,50

GEITENBRIE ‘ CAPRESE’ 
krokant gebakken geitenbrie / diverse tomaatjes van Eef Stel
basilicumcrème  / tuinkers
€ 16,50

  CARPACCIO VECHTDAL
licht gerookt rund uit de regio / rucola
pestomayonaise / pijnboompitten / geschaafde parmezaan
€ 16,50

KALF & TONIJN
dungesneden rosé gebraden kalfsmuis / tonijnmayonaise / kappertjes
verse tonijn / augurkengel / bieslookcrème
€ 18,50

GEBAKKEN EENDENLEVER
framboos / soja / yuzu / sorbet van lychee / chinese specerijen
rijstschotsen / gerookte eendenborst

€ 19,50

Wilt u vegetarisch dineren? Dan presenteren we u graag onze aparte vegetarische kaart: klik hier


L U N C H G E R E C H T E N
V O O R G E R E C H T E N
S O E P E N & T U S S E N G E R E C H T E N
H O O F D G E R E C H T E N
N A G E R E C H T E N
M E N U ‘ S
W I J N E N

 

Reageren is niet mogelijk