Feesten en

groepen

Er is altijd een aanleiding om iets te vieren, om vrienden uit te nodigen en te trakteren. En wat is er mooier dan een feest op maat te organiseren, in de sfeer en stijl die bij u past, met natuurlijk eten en drinken dat daarbij hoort. Een feest dat onuitwisbaar mooie herinneringen oplevert. Wij denken graag met u mee als u plannen heeft om een mooi feest of diner te organiseren.

Herberg de Witte Gans heeft binnen een maximale capaciteit van 80 à 90 gasten voor een zittend diner en ± 120 gasten voor een receptie of een standing dinner. Daarnaast beschikken we over een aparte nieuwe ruimte met 40 zitplaatsen.

Is uw gezelschap groter dan 20 personen? Dan maken we graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek

Elke partij of diner is namelijk anders en vraagt zijn eigen specifieke aandacht. Omdat u uw gasten het beste kent, spreken wij graag met u uw wensen door, zodat we ”maatwerk” kunnen leveren.

Contact

Onze nieuwe ruimte

Sinds 2021 beschikken we over een nieuwe vleugel aan ons gebouw. Hierdoor bieden we meer mogelijkheden om met gezelschappen van 30 tot 40 gasten apart te vergaderen, lunchen of dineren. Deze ruimte is voor gezelschappen momenteel beschikbaar op donderdag, vrijdag of zondag.