Puur genieten

Ons keukenteam luistert naar de seizoenen en de kaart wisselt regelmatig. Naast een basis uit de Mediterrane en Franse keuken, hebben veel van de gerechten ook internationale invloeden en zijn producten uit de regio terug te vinden. Van herkenbare producten maken we eerlijke culinaire gerechten. Wanneer u met meer dan 7 personen komt eten, stemmen we graag vooraf een (keuze)menu af.

  • Om mee te starten

    SHI-ITAKES
    krokante gedroogde paddenstoelen dip van vadouvan en kerrie
    11.50
    SUSHIROLL
    8 stuks / zalm / komkommer wasabimayonaise / sojareductie
    14.50
    PATA NEGRA
    dungesneden / gedroogde spaanse iberico ham
    14.50
  • Verrassingsmenu

    Een heerlijke aanrader van ons keukenteam. Onze gastvrouwen/heren kunnen dit menu aan het begin van de avond toelichten of het kan een verrassing blijven waarbij u uiteraard kunt aangeven of we bepaalde ingrediënten niet mogen gebruiken

    4 gangen
    62.00
    5 gangen
    76.00
  • Gastronomisch genieten

    Een avond lang genieten van kleine gerechten / alleen met de gehele tafel te bestellen tot 20.00 uur

    8 gangen
    99,00
  • Bib Gourmand Menu

    Met veel trots kunnen wij u melden dat we al 11 jaar door Michelin zijn beloond met een Bib Gourmand. De producent van autobanden, begon in 1900 met het uitgeven van een gids om chauffeurs te wijzen op goede restaurants en hotels. Naast de wat bekendere sterren is er ook de Bib Gourmand (de afkorting van Bibendum; de naam van het bandenmannetje) Dit is het onderscheidingsteken voor een prima prijs-kwaliteitsverhouding en goed vakmanschap. Kortom lekker eten voor een aantrekkelijke prijs.

    Pannacotta van Bloemkool
    geitenkaas / vadouvan / crème van zwarte knoflook / hazelnoot
    of
    Ganzenborst
    gedroogd en gerookt / chioggia biet / bietengel / gevogeltemousse / ijs van rode biet / appelgel / gerookte mayonaise
    ______
    Skreifilet (+ € 5 )
    groene asperges / bleekselderij / doperwtjespuree / paling botersaus / bladselderij olie
    of
    Sallands varken op Oosterse Wijze
    gemarineerd buikspek / rosé gebraden varkenshaas / misopuree / ingelegde worteltjes / pindacrunch
    _____
    'Piña Colada'
    terrine van kokosroomijs en ananassorbet / marsepein / klapper / vanille hangop / ananas
    of
    Nationaal Kaasplateau (+ € 5 )
    waarom buitenlandse kazen wanneer ze in nederland zo goed gemaakt worden / witschimmel / roodflora / blauwschimmel / walnoten / appel-perenchutney / kletsenbrood
    3 gangen 47.50
  • Voorgerechten

    Coquille & Bloemkool
    pannacotta van bloemkool / vadouvan / geitenkaas / crème van zwarte knoflook / hazelnoot
    23.50
    Oosterse Tonijn
    crème van wakamé / sushi / geschroeide tonijn / reductie van soja / furikake / wasabimayonaise / ijs van ponzu
    19.50
    Carpaccio Vechtdal
    licht gerookt rund uit de regio / rucola / pestomayonaise / pijnboompitten / geschaafde parmezaan
    18.50
    Kalf & Krab
    salade van krab en appel / dungesneden rosé gebraden kalfsmuis / groene curry / appelkappertjes in tempura / granny smith
    23.50
    Ganzenborst & Eendenlever
    gedroogde en gerookte ganzenborst / crème brûlée van eendenlever / chioggia biet / bietengel / gevogeltemousse / ijs van rode biet / appelgel / gerookte mayonaise
    23.50
  • Soepen

    Klassieke Uiensoep
    toast / olde remeker kaas / crumble van geroosterde ui / lavas olie
    9.50
    Waterkerssoep
    gerookte paling / bieslook
    9.50
  • Hoofdgerechten

    Skreifilet
    groene asperges / bleekselderij / doperwtjespuree / paling botersaus / bladselderij olie
    34.50
    Halve Kreeft
    zeekraal / bitterballetje van kreeft / fregula / romige kreeftensaus
    39.50
    Lamsfilet
    ratatouille / krokante polenta / jus van raz el hanout
    39.50
    Kalf & Zwezerik
    zacht gegaarde kalfssukade / krokant gebakken zwezerik / gegrilde knolselderij / voorjaarsgroentes / kalfsjus /
    39.50
    Reerugfilet
    groene kruiden puree / gegrilde courgette / truffeljus
    39.50
    Ossenhaas Tournedos
    black angus / topkwaliteit rundvlees / 190 gram / rosé gebraden / paddenstoelenrisotto / aardappelrösti / crunch van pata negra / roquefortsaus
    39.50
  • Nagerechten

    Crème brûlée van Vanille
    huisgemaakt ijs van dalfser moppen / sinaasappelgel
    11.50
    Bosvruchten 'Cocktail'
    mousse van bosvruchten / ijs van jersey yoghurt blauwe bessen / schotsen van witte chocolade en bosvruchten
    11.50
    'Piña Colada'
    terrine van kokosroomijs en ananassorbet / marsepein / klapper / ananas
    11.50
    Nationaal Kaasplateau
    waarom buitenlandse kazen wanneer ze in nederland zo goed gemaakt worden / witschimmel / roodflora / blauwschimmel / walnoten / appel-perenchutney / als nagerecht of extra gang te bestellen
    16.50