Puur genieten

Ons keukenteam luistert naar de seizoenen en de kaart wisselt regelmatig. Naast een basis uit de Mediterrane en Franse keuken, hebben veel van de gerechten ook internationale invloeden en zijn producten uit de regio terug te vinden. Van herkenbare producten maken we eerlijke culinaire gerechten. Wanneer u met meer dan 7 personen komt eten, stemmen we graag vooraf een (keuze)menu af.

  • Om mee te starten

    SHI-ITAKES
    krokante gedroogde paddenstoelen dip van vadouvan en kerrie
    11.50
    SUSHIROLL
    8 stuks / zalm / komkommer wasabimayonaise / sojareductie
    14.50
    PATA NEGRA
    dungesneden / gedroogde spaanse iberico ham
    14.50
  • Verrassingsmenu

    Een heerlijke aanrader van ons keukenteam. Onze gastvrouwen/heren kunnen dit menu aan het begin van de avond toelichten of het kan een verrassing blijven waarbij u uiteraard kunt aangeven of we bepaalde ingrediënten niet mogen gebruiken

    3 gangen
    49.00
    4 gangen
    62.00
    5 gangen
    76.00
    6 gangen
    81.00
  • Bib Gourmand Menu

    Met veel trots kunnen wij u melden dat we al 10 jaar door Michelin zijn beloond met een Bib Gourmand. De producent van autobanden, begon in 1900 met het uitgeven van een gids om chauffeurs te wijzen op goede restaurants en hotels. Naast de wat bekendere sterren is er ook de Bib Gourmand (de afkorting van Bibendum; de naam van het bandenmannetje) Dit is het onderscheidingsteken voor een prima prijs-kwaliteitsverhouding en goed vakmanschap. Kortom lekker eten voor een aantrekkelijke prijs.

    Gazpacho & Burrata
    pomodori tomaat / pesto / dukkah / gel van augurk / krokante pestoschotsen
    of
    Krab & Groene Curry
    salade van krab / appel / limoen / groene curry pannacotta / zoetzure radijsjes / rijstkrokant
    ______
    Roodbaarsfilet (+ € 4 )
    crunch van chorizo / salsa van tomaat / sjalot / olijfolie / hollandse garnalen / schuim van chorizo
    of
    Kalfshaas & Sukade
    rosé gebraden kalfshaas / zachtgegaarde kalfssukade / groene peulvruchten / cantharellen / sallands spek / madeirajus
    _____
    'Pêche Melba'
    cremeux van witte perzik / gel van framboos / verse frambozen / perzikengel / bourbon vanilleijs
    of
    Nationaal Kaasplateau (+ € 4 )
    waarom buitenlandse kazen wanneer ze in nederland zo goed gemaakt worden / witschimmel / roodflora / blauwschimmel / walnoten / vijgenchutney / kletsenbrood
    3 gangen 46.00
  • Voorgerechten

    Gazpacho & Burrata
    pomodori tomaat / pesto / dukkah / gel van augurk / krokante pestoschotsen
    17.50
    Krab & Groene Curry
    salade van krab / appel / limoen / groene curry pannacotta / zoetzure radijsjes / rijstkrokant
    19.50
    Oosterse tonijn
    crème van wakamé / sushi met zalm / geschroeide tonijn / reductie van soja / furikake / wasabimayonaise / ijs van ponzu
    19.50
    Carpaccio Vechtdal
    licht gerookt rund uit de regio / rucola / pestomayonaise / pijnboompitten / geschaafde parmezaan
    18.50
    Kalf & Kingkrab
    tartaar van kalf / crème van sriracha / bieslook emulsie / krokant van gerookte paprika
    23.50
  • Soepen

    Romige Kreeftensoep
    groene asperge / tomaat / hollandse garnalen
    9.50
    Tom kha soep
    paksoy / taugé / gamba’s / koriander
    9.50
  • Hoofdgerechten

    Roodbaarsfilet
    crunch van chorizo / salsa van tomaat / sjalot / olijfolie / hollandse garnalen / schuim van chorizo
    34.50
    Halve kreeft
    zeekraal / lamsoor / bitterballetje van kreeft / groene asperge / pasta / romige kreeftensaus
    39.50
    Kalf & Zwezerik
    zacht gegaarde kalfssukade / krokant gebakken zwezerik / seizoensgroentes / groene asperge / kalfsjus
    39.50
    Reerugfilet
    gegrilde courgette / jus van rode port / gebakken cantharellen
    39.50
    Ossenhaas Tournedos
    black angus / topkwaliteit rundvlees / 190 gram / rosé gebraden / pesto fregula / tomaat / mozzarella / basilicum jus
    39.50
  • Nagerechten

    Crème brûlée van Citroengras
    mango / limoen / passie / roze peper / kokosijs
    11.00
    'Pêche Melba'
    cremeux van witte perzik / gel van framboos / verse frambozen / perzikengel / bourbon vanilleijs
    11.00
    Limoncello
    witte chocolade pannacotta / limoncelloparfait / witte chocolade schotsen
    11.00
    Nationaal Kaasplateau
    waarom buitenlandse kazen wanneer ze in nederland zo goed gemaakt worden / witschimmel / roodflora / blauwschimmel / walnoten / vijgenchutney / als nagerecht of extra gang te bestellen
    15.50