Puur genieten
Ons keukenteam luistert naar de seizoenen en de kaart wisselt regelmatig. Naast een basis uit de Mediterrane en Franse keuken, hebben veel van de gerechten ook internationale invloeden en zijn producten uit de regio terug te vinden. Van herkenbare producten maken we eerlijke culinaire gerechten. Wanneer u met meer dan 7 personen komt eten, stemmen we graag vooraf een (keuze)menu af.
-
Om mee te starten
SHI-ITAKES krokante gedroogde paddenstoelen dip van vadouvan en kerrie11.50 SUSHIROLL 8 stuks / zalm / komkommer wasabimayonaise / sojareductie14.50 PATA NEGRA dungesneden / gedroogde spaanse iberico ham14.50 -
Verrassingsmenu
Een heerlijke aanrader van ons keukenteam. Onze gastvrouwen/heren kunnen dit menu aan het begin van de avond toelichten of het kan een verrassing blijven waarbij u uiteraard kunt aangeven of we bepaalde ingrediënten niet mogen gebruiken
4 gangen 62.00 5 gangen 76.00 -
Gastronomisch genieten
Een avond lang genieten van kleine gerechten / alleen met de gehele tafel te bestellen tot 20.00 uur
8 gangen 99,00 -
Bib Gourmand Menu
Met veel trots kunnen wij u melden dat we al 11 jaar door Michelin zijn beloond met een Bib Gourmand. De producent van autobanden, begon in 1900 met het uitgeven van een gids om chauffeurs te wijzen op goede restaurants en hotels. Naast de wat bekendere sterren is er ook de Bib Gourmand (de afkorting van Bibendum; de naam van het bandenmannetje) Dit is het onderscheidingsteken voor een prima prijs-kwaliteitsverhouding en goed vakmanschap. Kortom lekker eten voor een aantrekkelijke prijs.
Pannacotta van Bloemkool geitenkaas / vadouvan / crème van zwarte knoflook / hazelnootof Ganzenborst gedroogd en gerookt / chioggia biet / bietengel / gevogeltemousse / ijs van rode biet / appelgel / gerookte mayonaise______ Skreifilet (+ € 5 ) groene asperges / bleekselderij / doperwtjespuree / paling botersaus / bladselderij olieof Sallands varken op Oosterse Wijze gemarineerd buikspek / rosé gebraden varkenshaas / misopuree / ingelegde worteltjes / pindacrunch_____ 'Piña Colada' terrine van kokosroomijs en ananassorbet / marsepein / klapper / vanille hangop / ananasof Nationaal Kaasplateau (+ € 5 ) waarom buitenlandse kazen wanneer ze in nederland zo goed gemaakt worden / witschimmel / roodflora / blauwschimmel / walnoten / appel-perenchutney / kletsenbrood3 gangen 47.50 -
Voorgerechten
Coquille & Bloemkool pannacotta van bloemkool / vadouvan / geitenkaas / crème van zwarte knoflook / hazelnoot23.50 Oosterse Tonijn crème van wakamé / sushi / geschroeide tonijn / reductie van soja / furikake / wasabimayonaise / ijs van ponzu19.50 Carpaccio Vechtdal licht gerookt rund uit de regio / rucola / pestomayonaise / pijnboompitten / geschaafde parmezaan18.50 Kalf & Krab salade van krab en appel / dungesneden rosé gebraden kalfsmuis / groene curry / appelkappertjes in tempura / granny smith23.50 Ganzenborst & Eendenlever gedroogde en gerookte ganzenborst / crème brûlée van eendenlever / chioggia biet / bietengel / gevogeltemousse / ijs van rode biet / appelgel / gerookte mayonaise23.50 -
Soepen
Klassieke Uiensoep toast / olde remeker kaas / crumble van geroosterde ui / lavas olie9.50 Waterkerssoep gerookte paling / bieslook9.50 -
Hoofdgerechten
Skreifilet groene asperges / bleekselderij / doperwtjespuree / paling botersaus / bladselderij olie34.50 Halve Kreeft zeekraal / bitterballetje van kreeft / fregula / romige kreeftensaus39.50 Lamsfilet ratatouille / krokante polenta / jus van raz el hanout39.50 Kalf & Zwezerik zacht gegaarde kalfssukade / krokant gebakken zwezerik / gegrilde knolselderij / voorjaarsgroentes / kalfsjus /39.50 Reerugfilet groene kruiden puree / gegrilde courgette / truffeljus39.50 Ossenhaas Tournedos black angus / topkwaliteit rundvlees / 190 gram / rosé gebraden / paddenstoelenrisotto / aardappelrösti / crunch van pata negra / roquefortsaus39.50 -
Nagerechten
Crème brûlée van Vanille huisgemaakt ijs van dalfser moppen / sinaasappelgel11.50 Bosvruchten 'Cocktail' mousse van bosvruchten / ijs van jersey yoghurt blauwe bessen / schotsen van witte chocolade en bosvruchten11.50 'Piña Colada' terrine van kokosroomijs en ananassorbet / marsepein / klapper / ananas11.50 Nationaal Kaasplateau waarom buitenlandse kazen wanneer ze in nederland zo goed gemaakt worden / witschimmel / roodflora / blauwschimmel / walnoten / appel-perenchutney / als nagerecht of extra gang te bestellen16.50