Puur genieten

Ons keukenteam luistert naar de seizoenen en de kaart wisselt regelmatig. Naast een basis uit de Mediterrane en Franse keuken, hebben veel van de gerechten ook internationale invloeden en zijn producten uit de regio terug te vinden. Van herkenbare producten maken we eerlijke culinaire gerechten. Wanneer u met meer dan 7 personen komt eten, stemmen we graag vooraf een (keuze)menu af.

  • Om mee te starten

    SHI-ITAKES
    krokante gedroogde paddenstoelen dip van vadouvan en kerrie
    11.50
    SUSHIROLL
    8 stuks / zalm / komkommer wasabimayonaise / sojareductie
    14.50
    PATA NEGRA
    dungesneden / gedroogde spaanse iberico ham
    14.50
  • Verrassingsmenu

    Een heerlijke aanrader van ons keukenteam. Onze gastvrouwen/heren kunnen dit menu aan het begin van de avond toelichten of het kan een verrassing blijven waarbij u uiteraard kunt aangeven of we bepaalde ingrediënten niet mogen gebruiken

    4 gangen
    62.00
    5 gangen
    76.00
  • Gastronomisch genieten

    Een avond lang genieten van kleine gerechten / alleen met de gehele tafel te bestellen tot 20.00 uur

    8 gangen
    99,00
  • Bib Gourmand Menu

    Met veel trots kunnen wij u melden dat we al 11 jaar door Michelin zijn beloond met een Bib Gourmand. De producent van autobanden, begon in 1900 met het uitgeven van een gids om chauffeurs te wijzen op goede restaurants en hotels. Naast de wat bekendere sterren is er ook de Bib Gourmand (de afkorting van Bibendum; de naam van het bandenmannetje) Dit is het onderscheidingsteken voor een prima prijs-kwaliteitsverhouding en goed vakmanschap. Kortom lekker eten voor een aantrekkelijke prijs.

    Geitenkaas & Pompoen
    krokant gebakken geitenbrie / pompoen / zoetzuur van wortel / crème van vadouvan
    of
    Ganzenborst
    gedroogd en gerookt / knolselderij / sorbet van duindoornbes / gevogeltemousse / hazelnoot / gel van sinaasappel
    ______
    Roodbaarsfilet (+ € 5 )
    crunch van chorizo / salsa van tomaat / sjalot / olijfolie / hollandse garnalen / schuim van chorizo
    of
    Rouleau van Kwartel & Truffel
    omwikkeld met sallands wolvarkenspek / crème van pastinaak / paddenstoelen / jus van rode port
    _____
    Kastanje & Mandarijn
    bavarois van kastanje / kaneel hangop / citrusgel / sorbetijs van mandarijn / kalamansi parels
    of
    Nationaal Kaasplateau (+ € 5 )
    waarom buitenlandse kazen wanneer ze in nederland zo goed gemaakt worden / witschimmel / roodflora / blauwschimmel / walnoten / vijgenchutney / kletsenbrood
    3 gangen 47.50
  • Voorgerechten

    Geitenkaas & Pompoen
    krokant gebakken geitenbrie / pompoen / zoetzuur van wortel / crème van vadouvan
    17.50
    Oosterse Tonijn
    crème van wakamé / sushi / geschroeide tonijn / reductie van soja / furikake / wasabimayonaise / ijs van ponzu
    19.50
    Carpaccio Vechtdal
    licht gerookt rund uit de regio / rucola / pestomayonaise / pijnboompitten / geschaafde parmezaan
    18.50
    Tartaar van Hert
    pannacotta van piccalilly / zoetzure beukenzwammetjes / gebrande amsterdamse uitjes mayonaise van eekhoorntjesbrood / schotsen van piccalilly
    23.50
    Ganzenborst & Eendenlever
    gedroogde en gerookte ganzenborst / crème brûlée van eendenlever knolselderij / sorbet van duindoornbes / gevogeltemousse / hazelnoot / gel van sinaasappel
    23.50
  • Soepen

    Klassieke Uiensoep
    toast / olde remeker kaas / crumble van geroosterde ui / lavas olie
    9.50
    Romige Paddenstoelensoep
    gebakken paddenstoelen / bieslook
    9.50
  • Hoofdgerechten

    Roodbaarsfilet
    crunch van chorizo / salsa van tomaat / sjalot / olijfolie / hollandse garnalen / schuim van chorizo
    34.50
    Wilde Eend
    rosé gebraden eendenborst / gekonfijt boutje rode kool / appel / brioche / gevogeltemousse / crunch van rode biet / specerijenjus
    39.50
    Kalf & Zwezerik
    zacht gegaarde kalfssukade / krokant gebakken zwezerik / geroosterde pastinaak / crème van pastinaak / kalfsjus
    39.50
    Hertenrugfilet
    tartelette / wildragout / pompoen / crunch van pompoenpitten crème van knolselderij / wildjus
    39.50
    Ossenhaas Tournedos
    black angus / topkwaliteit rundvlees / 190 gram / rosé gebraden / paddenstoelenrisotto / aardappelrösti / crunch van pata negra / roquefortsaus
    39.50
  • Nagerechten

    Crème brûlée van Vanille & Sinaasappel
    terrine van sinaasappel / ijs van grand marnier
    11.50
    Hazelnoot & Chocolade
    mascarpone / hazelnoot crème / pralinéijs / pure chocolade / gel van mango
    11.50
    Kastanje & Mandarijn
    bavarois van kastanje / kaneel hangop / citrusgel / sorbetijs van mandarijn / kalamansi parels
    11.50
    Nationaal Kaasplateau
    waarom buitenlandse kazen wanneer ze in nederland zo goed gemaakt worden / witschimmel / roodflora / blauwschimmel / walnoten / vijgenchutney / als nagerecht of extra gang te bestellen
    16.50