Puur genieten
Ons keukenteam luistert naar de seizoenen en de kaart wisselt regelmatig. Naast een basis uit de Mediterrane en Franse keuken, hebben veel van de gerechten ook internationale invloeden en zijn producten uit de regio terug te vinden. Van herkenbare producten maken we eerlijke culinaire gerechten. Wanneer u met meer dan 7 personen komt eten, stemmen we graag vooraf een (keuze)menu af.
-
Om mee te starten
SHI-ITAKES krokante gedroogde paddenstoelen dip van vadouvan en kerrie11.50 SUSHIROLL 8 stuks / zalm / komkommer wasabimayonaise / sojareductie14.50 PATA NEGRA dungesneden / gedroogde spaanse iberico ham14.50 -
Verrassingsmenu
Een heerlijke aanrader van ons keukenteam. Onze gastvrouwen/heren kunnen dit menu aan het begin van de avond toelichten of het kan een verrassing blijven waarbij u uiteraard kunt aangeven of we bepaalde ingrediënten niet mogen gebruiken
4 gangen 62.00 5 gangen 76.00 -
Gastronomisch genieten
Een avond lang genieten van kleine gerechten / alleen met de gehele tafel te bestellen tot 20.00 uur
8 gangen 99,00 -
Bib Gourmand Menu
Met veel trots kunnen wij u melden dat we al 11 jaar door Michelin zijn beloond met een Bib Gourmand. De producent van autobanden, begon in 1900 met het uitgeven van een gids om chauffeurs te wijzen op goede restaurants en hotels. Naast de wat bekendere sterren is er ook de Bib Gourmand (de afkorting van Bibendum; de naam van het bandenmannetje) Dit is het onderscheidingsteken voor een prima prijs-kwaliteitsverhouding en goed vakmanschap. Kortom lekker eten voor een aantrekkelijke prijs.
Geitenkaas & Pompoen krokant gebakken geitenbrie / pompoen / zoetzuur van wortel / crème van vadouvanof Ganzenborst gedroogd en gerookt / knolselderij / sorbet van duindoornbes / gevogeltemousse / hazelnoot / gel van sinaasappel______ Roodbaarsfilet (+ € 5 ) crunch van chorizo / salsa van tomaat / sjalot / olijfolie / hollandse garnalen / schuim van chorizoof Rouleau van Kwartel & Truffel omwikkeld met sallands wolvarkenspek / crème van pastinaak / paddenstoelen / jus van rode port_____ Kastanje & Mandarijn bavarois van kastanje / kaneel hangop / citrusgel / sorbetijs van mandarijn / kalamansi parelsof Nationaal Kaasplateau (+ € 5 ) waarom buitenlandse kazen wanneer ze in nederland zo goed gemaakt worden / witschimmel / roodflora / blauwschimmel / walnoten / vijgenchutney / kletsenbrood3 gangen 47.50 -
Voorgerechten
Geitenkaas & Pompoen krokant gebakken geitenbrie / pompoen / zoetzuur van wortel / crème van vadouvan17.50 Oosterse Tonijn crème van wakamé / sushi / geschroeide tonijn / reductie van soja / furikake / wasabimayonaise / ijs van ponzu19.50 Carpaccio Vechtdal licht gerookt rund uit de regio / rucola / pestomayonaise / pijnboompitten / geschaafde parmezaan18.50 Tartaar van Hert pannacotta van piccalilly / zoetzure beukenzwammetjes / gebrande amsterdamse uitjes mayonaise van eekhoorntjesbrood / schotsen van piccalilly23.50 Ganzenborst & Eendenlever gedroogde en gerookte ganzenborst / crème brûlée van eendenlever knolselderij / sorbet van duindoornbes / gevogeltemousse / hazelnoot / gel van sinaasappel23.50 -
Soepen
Klassieke Uiensoep toast / olde remeker kaas / crumble van geroosterde ui / lavas olie9.50 Romige Paddenstoelensoep gebakken paddenstoelen / bieslook9.50 -
Hoofdgerechten
Roodbaarsfilet crunch van chorizo / salsa van tomaat / sjalot / olijfolie / hollandse garnalen / schuim van chorizo34.50 Wilde Eend rosé gebraden eendenborst / gekonfijt boutje rode kool / appel / brioche / gevogeltemousse / crunch van rode biet / specerijenjus39.50 Kalf & Zwezerik zacht gegaarde kalfssukade / krokant gebakken zwezerik / geroosterde pastinaak / crème van pastinaak / kalfsjus39.50 Hertenrugfilet tartelette / wildragout / pompoen / crunch van pompoenpitten crème van knolselderij / wildjus39.50 Ossenhaas Tournedos black angus / topkwaliteit rundvlees / 190 gram / rosé gebraden / paddenstoelenrisotto / aardappelrösti / crunch van pata negra / roquefortsaus39.50 -
Nagerechten
Crème brûlée van Vanille & Sinaasappel terrine van sinaasappel / ijs van grand marnier11.50 Hazelnoot & Chocolade mascarpone / hazelnoot crème / pralinéijs / pure chocolade / gel van mango11.50 Kastanje & Mandarijn bavarois van kastanje / kaneel hangop / citrusgel / sorbetijs van mandarijn / kalamansi parels11.50 Nationaal Kaasplateau waarom buitenlandse kazen wanneer ze in nederland zo goed gemaakt worden / witschimmel / roodflora / blauwschimmel / walnoten / vijgenchutney / als nagerecht of extra gang te bestellen16.50