Puur genieten
Ons keukenteam luistert naar de seizoenen en de kaart wisselt regelmatig. Naast een basis uit de Mediterrane en Franse keuken, hebben veel van de gerechten ook internationale invloeden en zijn producten uit de regio terug te vinden. Van herkenbare producten maken we eerlijke culinaire gerechten. Wanneer u met meer dan 7 personen komt eten, stemmen we graag vooraf een (keuze)menu af.
-
Om mee te starten
SHI-ITAKES krokante gedroogde paddenstoelen dip van vadouvan en kerrie11.50 SUSHIROLL 8 stuks / zalm / komkommer wasabimayonaise / sojareductie14.50 PATA NEGRA dungesneden / gedroogde spaanse iberico ham16.50 / 29.50 XL -
Verrassingsmenu
Een heerlijke aanrader van ons keukenteam. Onze gastvrouwen/heren kunnen dit menu aan het begin van de avond toelichten of het kan een verrassing blijven waarbij u uiteraard kunt aangeven of we bepaalde ingrediënten niet mogen gebruiken
4 gangen 62.00 5 gangen 76.00 -
Gastronomisch genieten
Een avond lang genieten van kleine gerechten / alleen met de gehele tafel te bestellen tot 20.00 uur
8 gangen 99,00 -
Bib Gourmand Menu
Met veel trots kunnen wij u melden dat we al 11 jaar door Michelin zijn beloond met een Bib Gourmand. De producent van autobanden, begon in 1900 met het uitgeven van een gids om chauffeurs te wijzen op goede restaurants en hotels. Naast de wat bekendere sterren is er ook de Bib Gourmand (de afkorting van Bibendum; de naam van het bandenmannetje) Dit is het onderscheidingsteken voor een prima prijs-kwaliteitsverhouding en goed vakmanschap. Kortom lekker eten voor een aantrekkelijke prijs.
Bitterballetjes van Geitenkaas noten en specerijen / pannacotta van eekhoorntjesbrood / zoetzure beukenzwammetjes / cepesschotsenof Twents Nagelhout gedroogd rund uit de regio / kruidnagel / gel van rode port en peer / salade van knolselderij / appel / truffel / gevogeltemousse______ Roodbaarsfilet (+ € 5 ) pasta / thaise groentes / gele curry / krokante rijstschotsof Rouleau van fazant & kwartel gekonfijte zuurkool / appel / spek / wildjus_____ 'Tompouce' mousse van hazelnoot / karamel / hazelino crumble / praliné ijs / frangelico likeurof Nationaal Kaasplateau (+ € 5 ) waarom buitenlandse kazen wanneer ze in nederland zo goed gemaakt worden / witschimmel / roodflora / blauwschimmel / walnoten / appel-perenchutney / kletsenbrood3 gangen 49.50 -
Voorgerechten
Bitterballetjes van geitenkaas noten en specerijen / pannacotta van eekhoorntjesbrood / zoetzure beukenzwammetjes / cepesschotsen17.50 Oosterse Tonijn crème van wakamé / sushi / geschroeide tonijn / reductie van soja / furikake / wasabimayonaise / ijs van ponzu19.50 Carpaccio Vechtdal licht gerookt rund uit de regio / rucola / pestomayonaise / pijnboompitten / geschaafde parmezaan18.50 Tartaar van Hert piccalilly pannacotta / gebrande amsterdamse uitjes / krokante vadouvanschotsen23.50 Eendenlever gedroogde en gerookte ganzenborst / stoofpeer / gel van kweepeer / gebrande hazelnoot24.50 -
Soepen
Tom Kha Soep thaise soep / sereh / koriander / gewokte groentes / gamba9.50 Romige Paddenstoelensoep gebakken paddenstoelen / toast / gedroogde zwijnsham9.50 -
Hoofdgerechten
Roodbaarsfilet pasta / thaise groentes / gele curry / krokante rijstschots34.50 Halve Kreeft zeekraal / bitterballetje van kreeft / fregula / romige kreeftensaus39.50 Wilde Eend rosé gebraden eendenborst / gekonfijt boutje / rode kool / bietencrunch / pruimenjus39.50 Kalf & Zwezerik zacht gegaarde kalfssukade / krokant gebakken zwezerik / gegrilde knolselderij / seizoensgroentes / kalfsjus39.50 Reerugfilet gekonfijte zuurkool met spek / stoofpeer / paddenstoelencrumble / wildjusree / gegrilde courgette / truffeljus39.50 Ossenhaas Tournedos black angus / topkwaliteit rundvlees / 190 gram / rosé gebraden / ragout van schorseneren / paddenstoelenrisotto / jus van rode port39.50 -
Nagerechten
Crème brûlée van Five Spices ananas / abrikoos / spekkoek / roomijs van steranijs11.50 Taartje van witte chocolade en mandarijn / gel van mandarijn / mandarijnensorbetijs / citruscrunch / specerijenhangopeur / citroensorbetijs / schotsen van witte chocolade en citrus11.50 'Tompouce' mousse van hazelnoot / karamel / hazelino crumble / praliné ijs / frangelico likeur11.50 Nationaal Kaasplateau waarom buitenlandse kazen wanneer ze in nederland zo goed gemaakt worden / witschimmel / roodflora / blauwschimmel / walnoten / appel-perenchutney / als nagerecht of extra gang te bestellen16.50
