Puur genieten

Ons keukenteam luistert naar de seizoenen en de kaart wisselt regelmatig. Naast een basis uit de Mediterrane en Franse keuken, hebben veel van de gerechten ook internationale invloeden en zijn producten uit de regio terug te vinden. Van herkenbare producten maken we eerlijke culinaire gerechten. Wanneer u met meer dan 7 personen komt eten, stemmen we graag vooraf een (keuze)menu af.

  • Om mee te starten

    SHI-ITAKES
    krokante gedroogde paddenstoelen dip van vadouvan en kerrie
    11.50
    SUSHIROLL
    8 stuks / zalm / komkommer wasabimayonaise / sojareductie
    14.50
    PATA NEGRA
    dungesneden / gedroogde spaanse iberico ham
    16.50 / 29.50 XL
  • Verrassingsmenu

    Een heerlijke aanrader van ons keukenteam. Onze gastvrouwen/heren kunnen dit menu aan het begin van de avond toelichten of het kan een verrassing blijven waarbij u uiteraard kunt aangeven of we bepaalde ingrediënten niet mogen gebruiken

    4 gangen
    62.00
    5 gangen
    76.00
  • Gastronomisch genieten

    Een avond lang genieten van kleine gerechten / alleen met de gehele tafel te bestellen tot 20.00 uur

    8 gangen
    99,00
  • Bib Gourmand Menu

    Met veel trots kunnen wij u melden dat we al 11 jaar door Michelin zijn beloond met een Bib Gourmand. De producent van autobanden, begon in 1900 met het uitgeven van een gids om chauffeurs te wijzen op goede restaurants en hotels. Naast de wat bekendere sterren is er ook de Bib Gourmand (de afkorting van Bibendum; de naam van het bandenmannetje) Dit is het onderscheidingsteken voor een prima prijs-kwaliteitsverhouding en goed vakmanschap. Kortom lekker eten voor een aantrekkelijke prijs.

    Bitterballetjes van Geitenkaas
    noten en specerijen / pannacotta van eekhoorntjesbrood / zoetzure beukenzwammetjes / cepesschotsen
    of
    Twents Nagelhout
    gedroogd rund uit de regio / kruidnagel / gel van rode port en peer / salade van knolselderij / appel / truffel / gevogeltemousse
    ______
    Roodbaarsfilet (+ € 5 )
    pasta / thaise groentes / gele curry / krokante rijstschots
    of
    Rouleau van fazant & kwartel
    gekonfijte zuurkool / appel / spek / wildjus
    _____
    'Tompouce'
    mousse van hazelnoot / karamel / hazelino crumble / praliné ijs / frangelico likeur
    of
    Nationaal Kaasplateau (+ € 5 )
    waarom buitenlandse kazen wanneer ze in nederland zo goed gemaakt worden / witschimmel / roodflora / blauwschimmel / walnoten / appel-perenchutney / kletsenbrood
    3 gangen 49.50
  • Voorgerechten

    Bitterballetjes van geitenkaas
    noten en specerijen / pannacotta van eekhoorntjesbrood / zoetzure beukenzwammetjes / cepesschotsen
    17.50
    Oosterse Tonijn
    crème van wakamé / sushi / geschroeide tonijn / reductie van soja / furikake / wasabimayonaise / ijs van ponzu
    19.50
    Carpaccio Vechtdal
    licht gerookt rund uit de regio / rucola / pestomayonaise / pijnboompitten / geschaafde parmezaan
    18.50
    Tartaar van Hert
    piccalilly pannacotta / gebrande amsterdamse uitjes / krokante vadouvanschotsen
    23.50
    Eendenlever
    gedroogde en gerookte ganzenborst / stoofpeer / gel van kweepeer / gebrande hazelnoot
    24.50
  • Soepen

    Tom Kha Soep
    thaise soep / sereh / koriander / gewokte groentes / gamba
    9.50
    Romige Paddenstoelensoep
    gebakken paddenstoelen / toast / gedroogde zwijnsham
    9.50
  • Hoofdgerechten

    Roodbaarsfilet
    pasta / thaise groentes / gele curry / krokante rijstschots
    34.50
    Halve Kreeft
    zeekraal / bitterballetje van kreeft / fregula / romige kreeftensaus
    39.50
    Wilde Eend
    rosé gebraden eendenborst / gekonfijt boutje / rode kool / bietencrunch / pruimenjus
    39.50
    Kalf & Zwezerik
    zacht gegaarde kalfssukade / krokant gebakken zwezerik / gegrilde knolselderij / seizoensgroentes / kalfsjus
    39.50
    Reerugfilet
    gekonfijte zuurkool met spek / stoofpeer / paddenstoelencrumble / wildjusree / gegrilde courgette / truffeljus
    39.50
    Ossenhaas Tournedos
    black angus / topkwaliteit rundvlees / 190 gram / rosé gebraden / ragout van schorseneren / paddenstoelenrisotto / jus van rode port
    39.50
  • Nagerechten

    Crème brûlée van Five Spices
    ananas / abrikoos / spekkoek / roomijs van steranijs
    11.50
    Taartje van witte chocolade
    en mandarijn / gel van mandarijn / mandarijnensorbetijs / citruscrunch / specerijenhangopeur / citroensorbetijs / schotsen van witte chocolade en citrus
    11.50
    'Tompouce'
    mousse van hazelnoot / karamel / hazelino crumble / praliné ijs / frangelico likeur
    11.50
    Nationaal Kaasplateau
    waarom buitenlandse kazen wanneer ze in nederland zo goed gemaakt worden / witschimmel / roodflora / blauwschimmel / walnoten / appel-perenchutney / als nagerecht of extra gang te bestellen
    16.50