Lekker lunchen

Op zaterdag- of zondagmiddag genieten van huisgemaakt gebak, een drankje met een hapje of heerlijke lunchgerechten op het zonnige tuinterras of binnen bij de openhaard. Ook de dinerkaart is volledig verkrijgbaar overdag, maar net waar u zin in heeft dus..

  • Bij de koffie

    Huisgemaakte appeltaart
    met / zonder slagroom
    4.50 / 4.00
    Warme wafel
    stoofpeer / bolletje bourbon vanilleijs / slagroom
    6.75
  • Bij de borrel

    Bitterballen
    8 stuks / van cees holtkamp / zwolse mosterdmayonaise
    9.50
    Rendang kroketjes
    8 stuks / groene currymayonaise
    9.50
    Sushi roll
    8 stuks / zalm / komkommer / wasabimayonaise / sojareductie
    14.50
    Pata negra
    gedroogde spaanse iberico ham
    14.50
    Shi-itakes
    krokante gedroogde paddenstoelen / dip van vadouvan en kerrie
    11.50
    Witte gans bites
    een plank om samen te delen / voor 2 personen kaasstengels / krokante shi-itakes / gemarineerde olijven gegrilde sallandse pastrami / kerriemayo / kroketjes van kreeft witte gans brood / boter / aïoli / dukkah
    26.50
    Nationaal kaasplateau
    waarom buitenlandse kazen wanneer ze in nederland zo goed gemaakt worden / witschimmel / roodflora blauwschimmel / walnoten / vijgenchutney
    15.50
  • Lunchgerechten

    Romige Paddenstoelensoep
    gebakken paddenstoelen / bieslook
    9.50
    Klassieke Uiensoep
    toast / olde remeker kaas / crumble van geroosterde ui / lavasolie
    9.50
    Boterhammen
    dikke plak donker brood naar keuze belegd met - gerookte zalm / komkommer / bieslookmayonaise of - sallandse pastrami / amsterdamse uitjes / vadouvanmayo
    12.50
    Ambachtelijke hotdog
    amsterdams zuur / ketchup / zwolse mosterdmayo
    11.00
    Geitenkaas & Pompoen
    krokant gebakken geitenbrie / pompoen / zoetzuur van wortel / crème van vadouvan
    17.50
    Carpaccio vechtdal
    licht gerookt rund uit de regio / rucola pestomayonaise / pijnboompitten / geschaafde parmezaan
    18.50